Suomalais-Valko-Venäläinen kauppakamari

Palvelut

SVVKK edistää yritysten liiketoimintaa Valko-Venäjällä tarjoamalla palveluita hankintoihin, viennin aloittamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja Valko-Venäjälle etabloitumiseen.

SVVKK tekee tiivistä yhteistyötä Valko-Venäjän valtion eri osastojen, oppilaitosten sekä yritysten kanssa. Verkostomme ylettyy laajalle Valko-Venäjällä.

Palvelumme:

- Koulutukset ja seminaarit
– Markkinapalvelut
– Lakipalvelut
– Informaatiopalvelut: uutiskirje ja kvartaaliraportti

Koulutuksista ja seminaareista tiedotamme ”Uutiset ja tapahtumat” –osiossa. Koulutusten ja seminaarien aiheita voi ehdottaa osoitteeseen info@becham.fi.

Markkinapalvelut

SVVKK tarjoaa palveluita Valko-Venäjälle suuntautuville sekä siellä jo toimiville yrityksille. Selvitämme toimialanne markkinatilanteen ja autamme hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet. Räätälöimme palvelumme yrityksenne koon ja tarpeen mukaan.

Markkinaselvitykset:

- Markkina-analyysit
- Partnerihaut
- Asiakashaku
- Tuotantokumppanihaku
- Match Making matkat

Yrityksen perustaminen

- Oikean yritysmuodon valinta
- Yrityksen rekisteröiminen Valko-Venäjälle

Lakipalvelut

SVVKK:n lakipalveluiden henkilökunnalla on pitkä kokemus sopimusasioista ja yritysjärjestelyistä Valko-Venäjällä. Lakipalvelumme pitävät huolen yrityksesi juridisesta turvasta.

Tarkistamme tai laadimme osto-, myynti-, kumppanuus- ja muut tarvitsemanne sopimukset Valko-Venäjän lain mukaisiksi.

Tarjoamme myös neuvonantoa yritysmuodon valinnassa sekä yrityskaupoissa.

Informaatiopalvelut

Julkaisemme viikoittaista uutiskirjettä jossa tuodaan esille viikon tärkeimmät, Valko-Venäjän markkinoita koskevat uutiset. Uutiskirje on kaikille ilmainen ja julkaustaan perjantaisin. Lukijat voivat vaikuttaa uutiskirjeessä käsiteltyihin aiheisiin sekä seurattuihin uutislähteisiin. Seuraamme englanninkielisiä ja venäjänkielisiä uutislähteitä, Valko-Venäjällä ja sen ulkopuolella. Uutiskirje on englanninkielinen. Ilmoittaudu uutiskirjeen postituslistalle tästä linkistä.

Lisäksi julkaisemme neljä kertaa vuodessa markkinaraportin jossa käsitellään viimeisen kolmen kuukauden uutistapahtumia sekä Suomen ja Valko-Venäjän välisen kaupan kehitystä. Jäsenemme voivat nostaa esille uutisvirrasta tai käytännön liike-elämästä nousseita aiheita ja toivoa näiden tarkempaa käsittelyä. Haastattelemme Valko-Venäjän ministeriöiden edustajia sekä liike-elämän vaikuttajia tarkemman tiedon saamiseksi. Jäsenhakemuksen voit ladata tästä linkistä.


Tukea kansainvälistymiselle!

Suomessa paikalliset Ely-keskukset ja Finpartnership myöntävät yrityksille taloudellista tukea kansainvälistymisen synnyttämiin kustannuksiin. Tuki on harkinnanvarainen ja maksetaan takautuvasti. Alustavaa tietoa tuesta voit kysyä myös meiltä: info@becham.fi

Ely-keskukset

Finpartnership